MCQ Questions for Class 9 English Prose Chapter 11 If I Were You with answer

MCQ Questions for Class 9 English Prose Chapter 11 : MCQs Class 9 English Prose Chapter 11 If I Were You with Answers of Beehive, Moments, English Language and Literature PDF Free Download prepared here according to the latest CBSE syllabus and NCERT curriculum.

MCQ Questions for Class 9 English Prose Chapter 11 : MCQs Class 9 English Prose Chapter 11 If I Were You with Answers of Beehive, Moments, English Language and Literature PDF Free Download prepared here according to the latest CBSE syllabus and NCERT curriculum.

MCQ Questions for Class 9 English Prose Chapter 11

MCQ Questions for Class 9 English Prose Chapter 11 If I Were You with PDF Download

CBSE RBSE and Other State NCERT Syllabus Objective MCQ Questions of Class 9 English Prose Chapter 11 If I Were You with Answers Pdf of Beehive, Moments, English Language and Literature will guide students to do a quick revision for all the concepts present in each chapter and prepare for final exams.

Q1.How did Gerrard behave to see the intruder with a revolver in his hand?

(a) he started crying
(b) he remained calm
(c) he was nervous
(d) he Has fainted

Answer: (b) he remained calm


Q2.Who is the author of the lesson ‘If I Were You’? MCQ Questions for Class 9 English Prose Chapter 11 If I Were You with answer

(a) Vikram seth
(b) Douglas James
(c) A.P.J. Abdul Kalam
(d) Jawaharlal Nehru

Answer: (b) Douglas James


Q3.Who did Gerrard live with?

(a) his wife
(b) his son
(c) his friend
(D) alone

Answer: (d) alone


Q4.Do you think Gerrard was actually a murderer? MCQ Questions for Class 9 English Prose Chapter 11 If I Were You with answer

(a) Yes
(b) No
(c) Maybe
(d) Not known

Answer: (b) No


Q5.What does the intruder say about his speciality? MCQ Questions for Class 9 English Prose Chapter 11 If I Were You with answer

(a) murder
(b) kidnapping
(c) jewel robbery
(d) all of the above

Answer: (c) jewel robbery


Q6.What was Gerrard’s full name?

(a) Bill Gerrard
(b) William Gerrard
(c) Henry Gerrard
(d) Vincent Charles Gerrard

Answer: (d) Vincent Charles Gerard


Q7.What was the intruder already wanted for?

(a) theft
(b) robbery
(c) murder
(d) kidnapping

Answer: (c) murder


Q8.What does the intruder say about his speciality? MCQ Questions for Class 9 English Prose Chapter 11 If I Were You with answer

(a) murder
(b) kidnapping
(c) jewel robbery
(d) all of the above

Answer: (c) jewel robbery


Q9.Who was the intruder? MCQ Questions for Class 9 English Prose Chapter 11 If I Were You with answer

(a) a thief
(b) a criminal
(c) a priest
(d) a soldier

Answer: (b) a criminal


Q10.What did Gerrard do to the intruder?

(a) he killed him
(b) he knocked him down
(c) he locked him up in a cupboard
(d) all of the above

Answer: (c) he locked him up in a cupboard


Q11.Who was cleverer? MCQ Questions for Class 9 English Prose Chapter 11 If I Were You with answer

(a) Gerard
(b) Intruder
(c) Sergeant
(d) all of the above

Answer: (a) Gerrard


Q12.What was the intruder’s plan?

(a) to kill Gerrard and disguise himself as Gerrard
(b) to rob Gerard
(c) to stay with Gerrard
(d) all of the above

Answer: (a) to kill Gerrard and disguise himself as Gerrard


Q13.What did the intruder have in his hand?

(a) a revolver
(b) a knife
(c) an iron rod
(d) none of the above

Answer: (a) a revolver


Q14.According to Gerrard who comes to visit him? MCQ Questions for Class 9 English Prose Chapter 11 If I Were You with answer

(a) the banker
(b) the greengrocer
(c) the milkman
(d) all of the above

Answer: (d) all of the above


Q15.According to Gerrard who was luckier than most melodramatic villains.

(a) Gerrard
(b) the intruder
(c) both A and B
(d) none of the above

Answer: (b) the intruder


Q16.What was the intruder’s plan? MCQ Questions for Class 9 English Prose Chapter 11 If I Were You with answer

(a) to kill Gerrard and disguise himself as Gerrard
(b) to rob Gerard
(c) to stay with Gerrard
(d) all of the above

Answer: (a) to kill Gerrard and disguise himself as Gerrard

MCQ Questions for Class 9 English with Answers Beehive

MCQ Questions for Class 9 English with Answers Beehive Prose

  1. The Fun They Had Class 9 MCQ Questions
  2. The Sound of Music Class 9 MCQ Questions
  3. The Little Girl Class 9 MCQ Questions
  4. A Truly Beautiful Mind Class 9 MCQ Questions
  5. The Snake and the Mirror Class 9 MCQ Questions
  6. My Childhood Class 9 MCQ Questions
  7. Packing Class 9 MCQ Questions
  8. Reach for the Top Class 9 MCQ Questions
  9. The Bond of Love Class 9 MCQ Questions
  10. Kathmandu Class 9 MCQ Questions
  11. If I Were You Class 9 MCQ Questions

MCQ Questions for Class 9 English with Answers Beehive Poems

  1. The Road Not Taken Class 9 MCQ Questions
  2. Wind Class 9 MCQ Questions
  3. Rain on the Roof Class 9 MCQ Questions
  4. The Lake Isle of Innisfree Class 9 MCQ Questions
  5. A Legend of the Northland Class 9 MCQ Questions
  6. No Men are Foreign Class 9 MCQ Questions
  7. The Duck and the Kangaroo Class 9 MCQ Questions
  8. On Killing a Tree Class 9 MCQ Questions
  9. The Snake Trying Class 9 MCQ Questions
  10. A Slumber did my Spirit Seal Class 9 MCQ Questions

MCQ Questions for Class 9 English with Answers Moments

  1. The Lost Child Class 9 MCQ Questions
  2. The Adventures of Toto Class 9 MCQ Questions
  3. Iswaran the Storyteller Class 9 MCQ Questions
  4. In the Kingdom of Fools Class 9 MCQ Questions
  5. The Happy Prince Class 9 MCQ Questions
  6. Weathering the Storm in Ersama Class 9 MCQ Questions
  7. The Last Leaf Class 9 MCQ Questions
  8. A House is not a Home Class 9 MCQ Questions
  9. The Accidental Tourist Class 9 MCQ Questions
  10. The Beggar Class 9 MCQ Questions
[sc name=”class8910″ ][/sc]